Agjencia e zbulimit (AZ) si organ i veçantë i administratës shtetërore dhe në pajtim me Ligjin për AZ është shërbim i zbulimit, me autorizim për grumbullim, analizë dhe përpunim të informacioneve të zbulimit të cilat janë të rëndësishme për sigurinë, mbrojtjen, interesat politike, ekonomike dhe interesat tjera të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

MISIONI

Misioni i AZ është realizim i aktiviteteve dhe zhvillim i kapaciteteve për përgjigje në kohë të kërcënimeve, rreziqeve dhe sfidave të sigurisë në periudhën përkatëse dhe të ardhme.

VIZIONI

Agjencia krijon qëllime strategjike përmes vendosjes dhe zhvillimit të mekanizmave përkatëse efikase për identifikim, parandalim, parashikim, paralajmërim të hershëm dhe informim.

PRIORITETET

PRIORITETET E AGJENCISË SË ZBULIMIT

INTERVISTA E DREJTORIT EROLLD MUSLIU për MKD.mk

Intervistë me Drejtorin e Agjencisë së Zbulimit - Erolld Musliu (02.12.2020): Bullgaria nuk është çështje e sigurisë së shtetit ...

TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E SPM - 17.09.2020

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu sot (17.09.2020) u takua me përfaqësuesit ...

NJOFTIM - 09.09.2020

Më 09.09.2020, Komandanti i Misionit të KFOR-it, Gjeneral Major Michele Risi, i shoqërurar nga bashkëpunëtorët e tij, ...

Erolld Musliu për Radio Evropa e Lirë

Musliu: Me vrasjen e Rizajt dhe Ndrecajt nuk u zhdukën të gjitha sekretet rreth ngjarjeve në Kumanovë ...

NJOFTIM PËR MEDIAT - 03.06.2020

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu nuk është anëtar i asnjë partie politike. Ai nuk ka qen prezent në një takim partie në LSDM ...

DITA E AGJENCISË SË ZBULIMIT - 29.03.2020

Përkujtimi i ditës së AZ paraqet rast me të cilin të gjithë të punësuarit në Agjenci të ndjehen krenar për institucionin në të cilin punojnë. Këtë vit festojmë 25 ...

NJOFTIM PËR SHTYP - 13.02.2020

Agjencia e Zbulimit shpreh keqardhje lidhur me qasjen jo-konstruktive të opozitës gjatë miratimit të ligjit të ri...

NJOFTIM PËR SHTYP NGA SPM - 13.02.2020

Sindikata e policisë së Maqedonisë e cila përmes përfaqësuesve të saj në mënyrë aktive morri pjesë ...

TAKIM SPM - AZ

Sot me datë 23.01.2020 në hapësirat e Agjencisë për Zbulim (AZ), drejtori i Agjencisë,z. Erolld Musliu u takua me kryetarin e Sindikatës së policisë së Maqedonisë d-r Marjan Kicev ...

NJOFTIM PËR SHTYP

Duke pasur parasysh se për herë të parë pas 25 viteve një ligj i ri për Agjencinë e Zbulimit është në procedurë kuvendore ...

VIZITA E PARË ZYRTARE E PRESIDENTIT

Më 24.12.2019 Presidenti i Republikës Maqedonisë së Veriut dr.Stevo Pendarovski ishte për vizitë në Agjencinë e Zbulimit,i shoqëruar nga antarë të Kabinetit ...

NJOFTIM PËR MEDIUMET

Agjencia e zbulimit është e befasuar dhe shpreh keqardhje që partia politike VMRO-DPMNE ka zgjedhur këtë mënyrë komunikimi me institucionin nacional ...

Erolld Musliu për DW

Do të punojmë në përforcimin e potencialit njerëzor dhe kapaciteteve teknike për shkak të identifikimit dhe reagimit ndaj kërcënimeve moderne ...

NJOFTIM

PËR HERË TË PARË, AGJENCIA E ZBULIMIT, DREJTORIA PËR...

NJOFTIM PËR MEDIUMET

MBAROI ME SUKSES PROGRAMI I PARË UNIVERSITAR PËR TRAJNIM PROFESIONAL PËR ZBULIM...

TAKIM I SHEFAVE TË SHËRBIMEVE...

Në kuadër të procesit Brdo – Brioni, Agjencia e zbulimit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

DELEGACION I LARTË I BE-së PËR...

Lufta kundër terrorizmit ndërkombëtar, ballafaqimi me luftëtarët e huaj dhe ndikimi i faktorëve të jashtëm mbi procesin...