Urimi i Zëvendës Drejtorit Aleksandra Bakrevska Dodovska me rastin e 29 Marsit - Ditës së Agjencisë së Zbulimit

Shkup - 29 mars 2022

Të nderuar kolegë dhe kolege,
Të nderuar profesionistë të dalluar aktualë dhe të pensionuar,
Sot festojmë 27 vite ...

Presidenti Pendarovski në vizitë pune tek Agjencia e Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Shkup - 29 mars 2022

Presidenti Stevo Pendarovski sot realizoi një vizitë pune tek Agjencia e Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut ....

U nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim në luftën kundër radikalizmit përmes internetit

Shkup - 29 mars 2022

Zëvendës - drejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksanda Bakrevska – Dodovska ....

Vizitë e Komisionit për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së

Shkup - 08 shkurt 2022

Më datë 08.02.2022, Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së ka bërë një vizitë mbikëqyrëse në ambientet e Agjencisë së Zbulimit,...

Vizitë e studentëve të AUE-FON në kuadër të projektit Ditë në AZ

Shkup - 20 dhjetor 2021

Studentë të Fakultetit për Detektivë dhe Siguri në AUE-FON, e vizituan Agjencinë e Zbulimit (AZ) në kuadër të projektit Dita në AZ...

Aleksandra Bakrevska-Dodovska për emisionin “360 gradë” në temë për barazinë gjinore në Agjencinë e Zbulimit

Shkup - 25 tetor 2021

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë për Zbulim, Aleksandra Bakrevska-Dodovska, në një rrëfim në kuadër të emisionit “360 gradë”, ...

Erolld Musliu për Dojçe Vele: Konstelacionet në Ballkanin Perëndimor nuk mund të zgjidhen nga NON-PAPER-at

Shkup - 28 maj 2021

Shfaqja e dokumenteve të tilla jozyrtare është një paralajmërim i zvarritjes së dialogun zyrtar Beograd-Prishtinë dhe të bisedimeve për çështjet e hapura në rajon, thotë drejtori i Agjencisë së Zbulimit...

Njoftim

Shkup - 10 maj 2021

Sot, më 10 maj të vitit 2021, Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së, bëri një vizitë mbikëqyrëse në mjediset e Agjencisë së Zbulimit...

Urimi i Drejtorit Erolld Musliu me rastin e 29 Marsit - Ditës së Agjencisë së Zbulimit

Shkup - 29 mars 2021

Të nderuar kolegë, Më lejoni t'jua uroj 29 Marsin - Ditën e Agjencisë së Zbulimit, në të cilën ne festojmë 26 vjet të ekzistencës së saj. Është nder dhe privilegj të jesh anëtar i një institucioni të tillë,...

Musliu: Dhe Maqedonia e Veriut është cak i kovid diplomacisë

Shkup - 22 mars 2021

Përmes lajmeve dhe propagandës së rreme dhe duke përdorur gjendjen me vaksinat në luftën kundër virusit korona, vendet e mëdha bëjnë presion mbi ...

Debat me organizatat e shoqërisë civile

Shkup - 18 shkurt 2021

Zëvendësdrejtori i Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska, sot në Qendrën për Strategji Evropiane "Eurothink", mori pjesë në sesionin edukativ-debatues #EUROTALK...

U nënshkrua memorandum për bashkëpunim me ASK-në

Shkup - 10 shkurt 2021

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, sot, në mjediset e Agjencisë së Zbulimit, nënshkroi Memorandum Bashkëpunimi me drejtorin e Agjencisë për Siguri Kombëtare, Dr. Viktor Dimovski...

Intervistë e Erolld Musliut për MKD.MK

Shkup - 02.12.2020

EROLLD MUSLIU: BULLGARIA NUK ËSHTË ÇËSHTJE E SIGURISË SË SHTETIT. Rolin e bashkësive fetare islame më tepër e shoh nga aspekti i parandalimit dhe kundërshtimit të radikalizimit, i cili duhet të realizohet në bashkëpunim me institucionet e tjera...

Takim me përfaqësuesit e sindikatës së policisë së Maqedonisë së Veriut

Shkup - 17.09.2020

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu sot (17.09.2020) u takua me përfaqësuesit e Sindikatës së Policisë së Maqedonisë së Veriut i kryesuar nga kryetari, Dr. Marjan Kicev dhe sekretari i përgjithshëm, Kiro Trajkovski...

Njoftim

Shkup - 09.09.2020

Më 09.09.2020, Komandanti i Misionit të KFOR-it, Gjeneral Major Michele Risi, i shoqërurar nga bashkëpunëtorët e tij, bëri një vizitë zyrtare në Agjencinë e Zbulimit (AZ) të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky është takimi i parë i Komandantit të KFOR-it me Drejtorin e Agjencisë së Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Intervistë e Erolld Musliut për Radio Europa e lirë

Shkup – 01.07.2020

MUSLIU: ME VRASJEN E RIZAJT DHE NDRECAJT NUK U ZHDUKËN TË GJITHA SEKRETET RRETH NGJARJEVE NË KUMANOVË...